Manna Percek Bibliakör
Alkalmak gyakorisága
hetente
Korcsoport
középkorú
Csatlakozási lehetőség módja
Folyamatos csatlakozási lehetőség

Közösségvezető(k)
Györgyi Csaba

Bemutatkozás

A Manna Percek Bibliakörben közösen fedezzük fel, hogyan válhatnak a Szentírás szavai imádsággá és életté a mindennapjainkban! Mindenkit szeretettel várunk és szívesen látunk a fiatal felnőttek, illetve a középkorúak köréből, életkori korlátozás nélkül, aki szeretne részt venni ebben a kincskeresésben és "kincstalálásban"!

A fő téma: imádságok a Bibliában – biblikus imádság a hétköznapokban! Az alkalmak során a Szentírással kapcsolatos témák kerülnek terítékre (pl. mit állít a Biblia Istenről, szeretetéről és terveiről, rólad, illetve magáról a Bibliáról; kik, hogyan és miért imádkoztak a Szentírás tanúsága szerint, és hogyan válhat mindez hitet erősítő, eleven valósággá a mi életünkben is...).

Az alkalmak során, amelyek csütörtökönként este hét és fél kilenc között lesznek a Plébánia hittantermében, a Szentírás egyes szakaszai (pl. a következő vasárnapi Evangélium) köré csoportosítva imádságok, rövidebb tanítások, tapasztalatok közös megosztása, illetve kötetlen beszélgetések várnak a résztvevőkre!

A tematika részben már felépített, azonban azt a jelenlévők is alakíthatják kérdéseikkel, javaslataikkal!

Érdekel!
Hasonló közösségek
megnézem
Baba-mama Klub

Baba-mama Klub
Budapest XIII. kerület

korosztály: vegyes

Megnézem
megnézem
Magnificat csoport

Magnificat csoport
Budapest XIII. kerület

korosztály: vegyes

Megnézem