Szalézi Ifjúsági Mozgalom
Alkalmak gyakorisága
egyéb
Korcsoport
vegyes
Csatlakozási lehetőség módja
Folyamatos csatlakozási lehetőség

Közösségvezető(k)
Jani Áron, Gamon Ewa Marta

Bemutatkozás

A Szalézi Ifjúsági Mozgalom (SZALIM) lelkisége Szalézi Szent Ferenc szeretetteljes és jámbor lelkületének mintájából fakad, valamint Don Bosco és Mária Mazzarello életpéldájából gyökerezik. A Mozgalom fiatalok evangelizálásával, nevelésével, oktatásával és szocializálásával, mindennapi fejlődésükkel foglalkozik, a szalézi atyákon, testvéreken és a szalézi nővéreken túl önkéntes fiatalok bevonásával.

A Szalézi Család tevékenységét korszerű, rugalmas, kreatív és fiatalos animáció jellemzi. „Szeressétek, amit a fiatalok szeretnek, hogy ők is szeressék, amit ti szerettek!” (Don Bosco) Az ifjúság szervezeteként a SZALIM kulturális rendezvények, sportesemények, formációs és ifjúsági vezetőképző programok, rendezvények, kiadványok segítségével keretet ad a magyar szalézi fiatalok ez irányú tevékenységének.

Szalézi fiataljainkkal találkozhatsz ezeken a helyszíneken: Balassagyarmat, Albertfalva, Óbuda, Pesthidegkút, Újpest, Eger, Kazincbarcika, Mogyoród, Nyergesújfalu, Szombathely, Tordas, Vácszentlászló, Tura. Minden helyszínen több csoportunk, közösségünk működik, különféle témákban és korosztályok számára.

Szeretnél többet tudni rólunk? Keresd fel honlapunkat: https://szalim.hu/ !

Érdekel!